T10 Janobike | Janobike a T10 észbontó tulajdonságainak áttekintése

A T10 Janobike áttekintése segít megérteni ennek az e-robogónak a teljesítményét és előnyeit

Miután egy balesetben eltört az utolsó robogóm és néhány csontom, ideje volt biztonságosabb és megbízhatóbb megoldásra fejleszteni. Kipróbáltam a legjobb elektromos robogókat, hogy megfeleljenek az igényeimnek. Eddig a Janobike T10-es elektromos robogója vált a legelégedettebbé számomra. Ez a robogó a környéken való bejárástól kezdve a terepjáró kalandokig mindenre alkalmas. További fotókat a oldalon találhat Instagram.

Mi az a Janobike T10? 

A Janobike T10 egy elektromos robogó, amely felnőttek számára is alkalmas. A Janobike több mint tíz éve a csúcskategóriás elektromos kerékpárok és robogók népszerű gyártója. A T10 történetesen a Janobike legkelendőbb robogója. Akár férfi, akár nő, ez a robogó tökéletes az Ön számára. Ez az elektromos robogó nem csak tervezésénél fogva egy „vadállat”, de számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek annyira élvezetessé teszik.

A T10 Janobike e-robogó észbontó funkciói

A T10-el kapcsolatos tapasztalataim csak izgalmasak és szórakoztatóak voltak. Ez a kerékpár lenyűgözött a kiváló minőségével és funkcióival. Ráadásul nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal. Gyorsan segítettek és válaszoltak minden kérdésemre. Mindenki szereti ezt az elektromos robogót. Szóval mitől olyan ígéretes ez a robogó?

Tisztességes sebesség 

A Janobike T10-es maximális sebessége 70 km/óra. Egy elektromos rollernél ez a sebesség nagyon nagy. A legtöbb elektromos robogó átlagosan 25 km/óra sebességre képes. Tehát a T10 biztosítja a legjobb sebességet egy elektromos robogóhoz, más egyedi funkciókkal együtt.

A legjobb fékrendszer

A T10 hidraulikus fékrendszerrel rendelkezik, ami egyenesen fantasztikus. Először is, a hidraulikus fékrendszerek a legsimább fékrendszerek. Amikor a vezető erőt fejt ki a pedálra, a hidraulikus fékrendszer megsokszorozza az erőt a nyomásfokozó és a főfékhenger segítségével. Másodszor, ez a fékrendszer biztonságosabb és tovább tart. A hidraulikus fékek azon az elven alapulnak, hogy amikor a nyomás áthalad a folyadékon, az minden irányban egyformán érvényesül, azaz Pascal törvénye szerint. A hidraulikus fékrendszer a fékfolyadékoktól függ, hogy minden kerékre azonos nyomást fejtsen ki. Így növelve ezeknek a fékeknek az élettartamát.

Erőteljes akkumulátorok minimális töltési idővel 

A T10 elektromos robogó 23AH lítium akkumulátorral érkezik. A lítium akkumulátorok előnye, hogy hosszabb élettartamúak, mint más újratölthető akkumulátorok. Ezek az akkumulátorok extrém hőmérsékleti körülmények között is hatékonyan működnek, így a T10 tökéletes jármű a terepjáró kalandokhoz. A T10 teljes feltöltése 5-8 órát vesz igénybe. A T10 teljesen feltöltött állapotban 90 km távolságot tesz meg. Könnyen segíthet a cél elérésében

Rendkívüli intézkedések a biztonság érdekében

Ez a csodálatos robogó első és hátsó lámpákkal érkezik. A lámpák bekapcsolásához egy gomb található a kormányon. Ezekkel a lámpákkal biztonságosan közlekedhet éjszaka. Ezenkívül hangos kürtje is van. A kürt letakarja, ha nagy sebességgel halad. Nem csak ez, a hidraulikus fékrendszer rendkívül biztonságos járművé teszi az Ön számára.

rendkívül kedvező árú 

A T10 vásárlásának legfontosabb része az, hogy rendkívül könnyű a zsebében. Azt hinné az ember, hogy egy ilyen nagyszerű tulajdonságokkal rendelkező elektromos robogó költséges lehet. Hát nagyon olcsó. Ennek a robogónak az ára 1150 €/db, és őrült tulajdonságokkal rendelkezik egy ilyen olcsó robogóhoz képest. Nincs is ennél jobb alku. Meg lehet rendelni itt.

Kettős motorok 

Az egymotoros meghajtáshoz képest a kettős motorok 4-szeresével, illetve 3-szor gyorsabbak és gyorsabbak. A kettős motorok 50%-kal nagyobb hatótávolságot is lefedhetnek, mint az egymotorok. A legjobb az egészben az, hogy ha az egyik motor valamilyen okból leáll, a másik motor tartalékként használható. Tehát ha egy távoli területen utazik, és senki sem tud felvenni, ha a jármű meghibásodik. A T10 gondoskodik rólad. 

Robbanásbiztos gumiabroncsok 

A szabadtéri kalandokhoz nincs jobb jármű, mint a T10. Még akkor is, ha Ön kerüli a kockázatos kalandokat, ez a robogó arra késztetheti, hogy megváltoztasson szokásait. A robogó 10 hüvelykes gumiabroncsait kifejezetten durva terepre tervezték. A tömlős abroncsok könnyűek, jobb stabilitást biztosítanak és elkerülik a defekteket. Ezenkívül a T10 könnyen kezeli a 45 fokos dőlést.

T10 Janobike személyre szabható! 

Tetszés szerint testreszabhatja T10-ét! Ha szeretnél logót a kerékpárodra, a Janobike megteszi helyetted. Még tapasztalatuk is van ebben, így megbízhat bennük, hogy jó munkát végeznek.

Nem fog sok helyet foglalni.

Ez az elektromos roller könnyen összecsukható. Ily módon az elfoglalt hely mennyisége csökken. Ez a funkció azt is megkönnyíti, hogy bárhová magával viheti.

LCD a T10 Janobike-on:

A T10 kormánya egy LCD-monitort tartalmaz, amely megjeleníti az összes vezetési információt. A monitoron folyamatosan láthatja az erőt, a sebességet és a felszerelést, így naprakészen tudhatja vezetési állapotát. 

A lényeg: Nagyon megéri!

Nyugodtan megállapítható, hogy a Janobike legkeresettebb T10-je minden szempontból a legjobb elektromos robogó. Ez az elektromos robogó fekete színű és elegáns kialakítású. Ez az elektromos robogó számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek miatt beleszerethet. Nagy sebességkorlátozással, hosszabb akkumulátor-élettartammal és kettős motorral rendelkezik. Ezért a megbízhatóság tekintetében ez a jármű valóban felülmúlta önmagát.

Az ütésektől való félelem csökkentése érdekében dupla lengéscsillapítót is tartalmaz az első és a hátsó kerekekhez. Ez az út egyenetlen terepen is alkalmas. A dőlésszög és az extrém időjárási viszonyok könnyen kezelhetők ezzel az utazással. Könnyedén élvezheti a fent említett funkciók előnyeit, mivel az a költségkeret alá esik. Az összes ezeket a tulajdonságokat gondoskodjon arról, hogy sima, kényelmes és ütésmentes vezetési élményben legyen része. Ha valaki minőséget és megfizethető elektromos robogót keres, azt tanácsolom, hogy próbálja ki a T10 by Janobike modellt. 

Janobike
1 Comment
  1. Nos, sok funkcióról és az ülésről is lemaradtál
    az ülés miatt vettem meg az enyémet, mivel olyan nehéz jó escootert találni minőségi üléssel

Válaszolj

hiba: A tartalom védett!
JANOBIKE Online E-robogó Shop • Elektromos robogók és kerékpárok
logo
Elemek összehasonlítása
  • Teljes (0)
Összehasonlítás
0
Bevásárlókocsi