Janobike T10: A legjobb elektromos robogó?

A Janobike T10 az egyik legkelendőbb extrém elektromos robogó Európában, Angliában és az Egyesült Államokban. Mi az oka ennek a ténynek?

A válasz nagyon egyszerű, ha igazán belegondolsz. Janobike T10 egy tökéletes minden az egyben e-robogó. Ugyanolyan gyors és erős, mint a legfejlettebb tereprobogók. Ugyanolyan hordozható és praktikus, mint az M365. Minden, ha nem még több, a világ legjobb tulajdonságait és a piacon lévő elektromos robogó legjobb műszaki jellemzőit tartalmazza. És végül, de nem utolsósorban, mindezen előnyök szépen össze vannak csomagolva egy megfizethető árképzési rendszerben. Ha saját maga kutat, gyorsan rá fog jönni, hogy az azonos specifikációkkal rendelkező versenytárs márkák legalább 30%-kal drágábbak, mint Janobike T10.

A Janobike T10 gyakorlati használata

A robogó a legtöbb hétköznapi helyzethez megfelelő. Élvezze a nagyvárosokban, a külvárosi falvakban, vagy üljön le, és induljon teljes terepen, ha akarja.

Ez jó városhasználat amilyennek látszik és nagyon stabil az utakon és a kerékpárutak. Az extra teljesítmény gondoskodik arról, hogy soha ne szenvedjen hiányt a sebességtől, amikor szüksége van rá, és minden domb sima viccnek tűnik. A robogó teljes felfüggesztésének köszönhetően a kisebb kátyúkon és a járdaszegélyeken sokkal élvezetesebb lesz az áthaladás, mivel nem fogja érezni minden ütését.

Folyik a mindennapok vegyes terepek, Általában a falvak körül és a külvárosi területeken teljesen élvezetes is lesz. A szép aszfalttól a földutakig, sáros vagy erdei ösvényekig, havas vagy homokos strandokig a Janobike T10 olyan érzést kelt, mintha minden egyes terepre készült volna.

Ha úgy ébred, hogy adrenalinra van szüksége, a T10 a háta mögött áll. Vegye le a levehető ülést és vigye a a legnehezebb terepen. Képes kezelni az olyan „őrültségeket”, mint az extrém lovaglás, ugrás, trükkök stb.

Janobike T10 elektromos robogó mindennapi használatra.
Janobike T10 elektromos robogó mindennapi használatra.

A legjobb a pénzéért

Lehet találni kisebb-nagyobb elektromos robogót, gyorsabbat, vagy erősebb akkumulátorost. De szinte nem is lehet minden-az-egyben elektromosat találni robogó hogy a T10 által kínált összes legjobb tulajdonságot és specifikációt kínálja egy ilyen praktikus, könnyű és hordozható kivitelben. A Janobike® tisztában van azzal, hogy nem csak ezek a jó specifikációk számítanak, ezért büszkék arra, hogy kiemelkedő, megfizethető árat kínálnak ingyenes szállítással az Egyesült Királyságba, az USA-ba és az EU országaiba: Ausztriába., Belgium, Bulgária, Horvátország, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország (kivéve Teneriffe ) és Svédország.

Janobike
2 Comments
 1. Hi!
  Ebben a cikkben azt írtad, hogy a T10-el terepen minden terepen haladhatsz „A szép aszfalttól a földútig, sáros vagy erdei ösvényekig, havas vagy homokos strandokig”. Szóval azt állítod, hogy elvihetem a strandra? És télen 0° alatt lovagolni? A kérdésem az, hogy ennek a robogónak milyen IP-besorolása van az összes terepen?

  • Kedves Savva!
   A T10 vízállósága IP65.
   Az IP65 besorolású ház védelmet nyújt bármilyen irányból érkező alacsony nyomású vízsugár, valamint páralecsapódás és vízpermet ellen. Alkalmas a legtöbb kültéri burkolathoz, amelyek nem szembesülnek szélsőséges időjárási körülményekkel, például árvízzel.
   Tehát igen, a robogó minden hétköznapi terepen megfelelő.
   Üdvözlettel, Janobike

Válaszolj

hiba: A tartalom védett!
JANOBIKE Online E-robogó Shop • Elektromos robogók és kerékpárok
logo
Elemek összehasonlítása
 • Teljes (0)
Összehasonlítás
0
Bevásárlókocsi