Janobike 2000W

A Janobike 2000W robogók az egyik legjobb megfizethető e-robogó az extrém e-rides kategóriában

Ha nem jártas ezen a területen, felteheti magának a kérdést, hogy mi az a Watt, és miért olyan fontos? Nos, a rövid válasz az lenne, hogy az elektromos motorok teljesítményét wattban (W) mérik. Az e-robogóknál nem csak a tiszta teljesítmény számít, mivel azt a legmegfelelőbb akkumulátorral és egyéb alkatrészekkel kell kombinálni ahhoz, hogy az erőt működésbe hozzuk. És itt ragyog igazán a Janobikes.

Érezze a Janobike 2000 W erejét

Az erős, 2000 W-os és nagyobb teljesítményű elektromos robogókat nem csak a drag-versenyzésre és az adrenalint kereső emberekre tervezték. Ehelyett elsősorban mindazoknak a felhasználóknak készültek, akiknek egyszerűen biztonságos és biztonságos út/utca van, és egyszerűen több gyorsulásra és teljesítményre van szükségük, mint a 250 W-os kis robogók.
„A dombok már nem dombok” egy Janobike T85 felhasználó őszinte reakciója volt néhány hét használat után. Erős Janobike T10 A 2000 W-os teljesítmény nem engedi, hogy érezze a dombokat, mert még 45°-os dombokig sem veszít energiából vagy sebességből.

A 2000 W nem elég az Ön igényeinek?

Amennyire 2000 W a teljesítmény, vannak elektromos robogók sokkal nagyobb teljesítménnyel. A Janobikes második legnépszerűbb elektromos robogója a piacon, ún Janobike T85, elképesztő 5600 W-os kombinált teljesítménnyel rendelkezik az első és a hátsó motorból. Ezt a robogót azonban olyan tapasztalt motorosoknak ajánljuk, akik tudják, hogyan kezeljék extrém gyorsulását és sebességét.

Soha ne feledkezzünk meg a biztonsági felszerelésekről. Erősen javasoljuk, hogy mindig használjon teljes arcot fedő sisakot és egyéb védőfelszerelés a kezére, térdére és könyökére. Ügyeljen arra, hogy olyan sisakot használjon, amely védi az állát is.


Janobike
Mi lesz boldog, hogy hallani a gondolatait

Válaszolj

hiba: A tartalom védett!
JANOBIKE Online E-robogó Shop • Elektromos robogók és kerékpárok
logo
Elemek összehasonlítása
  • Teljes (0)
Összehasonlítás
0
Bevásárlókocsi