Janobikes T85 – Az elektromos robogó minden fillért megér!

Janobikes T85 – Az elektromos robogó minden fillért megér!

A leghosszabb ideig vadásztam egy nagyszerű elektromos robogóra. Miután láttam az összes lehetőséget, az elektromos robogó vadászat megtorpant, amikor ráakadtam Janobike t85 robogóra (link). Nem tudtam megállni, hogy megvegyem ezt a göcsörtös autót, mert a specifikációktól lehetetlen volt elfordulni. Ezek a fantasztikus tulajdonságok, egyszerűen fogalmazva, a legjobb elektromos robogóvá teszik. Akár 85 km/órás sebességre is képes menni, ami egy elektromos rollerhez képest őrültség, higgyétek el.

Ezenkívül az akkumulátorok töltése mindössze 8-10 órát vesz igénybe, de nagyon hosszú ideig tart. Ez az adrenalin dús robogó dupla, egyenként 2800 W-os motorral van felszerelve. Dupla felfüggesztéssel is rendelkezik az első és a hátsó kerekeken, ami minden alkalommal sima vezetési élményt biztosít. Kedvenc tulajdonságom az off-road kerekek, kiegészítve az 50 fokos emelkedési képességgel. A fenti jellemzők rendkívül kényelmesek és gonoszul félelmetes túrákat tesznek lehetővé terepjáró kalandjaihoz.

A biztonság nem jelent problémát a t85-nél, mert tartalmaz elöl, oldalt és hátul is LED Lámpák. Extra biztonsági intézkedésként hidraulikus fékrendszerrel rendelkezik, amely a leghatékonyabb fékrendszer, amely még tovább is működik. Sőt, a T85 könnyen összecsukható, így bárhová is megy – a szó szoros értelmében a kezében viheti az utazást. Az én esetemben már vannak emlékeim a T85-tel. Ezen a robogón való lovaglás fokozta az életkedvemet.

Összességében nagyon elégedett vagyok a vásárlásommal. Ha olyan elektromos robogót keres, amely erőteljesnek és olyan izgatottnak érzi magát, mint egy kisfiú vagy kislány, akkor azt javaslom, hogy adjon egy esélyt a T85 by Janos kerékpárjainak. Felhasználóbarát, mindenki és bárki számára készült, tartós, és hosszú évekig kitart.

2021

Janobike
Mi lesz boldog, hogy hallani a gondolatait

Válaszolj

hiba: A tartalom védett!
JANOBIKE Online E-robogó Shop • Elektromos robogók és kerékpárok
logo
Elemek összehasonlítása
  • Teljes (0)
Összehasonlítás
0
Bevásárlókocsi